Bridgestone ED668

  ED668
  Bridgestone  ED668
  Bridgestone
  ED663/ED668-yhdistelmä on valmistettu kestämään enduron EM-ratojen vaativat olosuhteet. Näillä renkailla nouset aivan uudelle tasolle maastoajossa! FIM:n hyväksymä, maailman huippukuljettajien suosittelema.

  • Hyväksytty kilpakäyttöön

  Sekä etu- että takarengas ovat sallituissa rajoissa, ja niillä on DOT:n ja FIM:n hyväksyntä kilpakäyttöä varten.

  • Uskomatonta pitoa

  Olipa alla pehmeää hiekkaa, mutaa tai kovaa maata, endurossa olennaista on pito – ja sitä ED663:ssa ja ED668:ssa riittää.

  • Todellista tehoa kaarteissa

  Rengas tarjoaa ennennäkemättömän vahvan kaarrepidon kaikenlaisissa olosuhteissa pureutumalla tienpintaan, mutta tinkimättä silti hallittavuudesta.

  • Tarkasti suunniteltu muoto

  Bridgestonen enduro-teknologian ansiosta pusket hiekan ja saven läpi kevyesti ja saat käyttöösi uskomattoman suorituskyvyn pehmeillä alustoilla.

  • Ylivoimainen lohkomuotoilu

  Optimoitu lohkojen korkeus ja sijoittelu takaavat erinomaiset veto-ominaisuudet ja tarkan ajotuntuman ja antavat kuljettajalle enemmän vapautta ajolinjojen valinnassa radalla.
  tuotetta ei ole tällä hetkellä varastossa
  Maksuton toimitus*
  4 arkipäivän toimitusaika**
  30 päivän palautusoikeus
  Yli 520 asennuskumppania Suomessa
  *Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.
  **Yli 90 % tilauksista toimitetaan asiakkaillemme annetussa toimitusajassa.
  Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.