Toimitus- ja maksuehdot

  www.mprengas-online.com on Delticom AG:n (Hannover, Saksa) omistama Internet-palvelu.

  Kaikki ilmoitetut hinnat sisältävät ALV:n (24 %).

  Toimitus

  Teemme asiat sinulle helpoksi ja toimitamme mihin tahansa haluamaasi paikkaan toimitusalueellamme. Tämä koskee yksinomaan mprengas-online.com-kauppaa Suomessa.

   Toimitusaikamme on keskimäärin 4 työpäivää. Täydellisten pyörien toimitusaika on noin 5-7 työpäivää.

  Voit valita kolmen eri toimitustavan välillä.
  • Tilauksen toimitus kotiovelle. Tässä tapauksessa toimitus- ja laskutusosoitteet ovat sama.
  • Tilauksen toimitus sinua lähellä olevalle asennuskumppanille. Ole hyvä ja merkitse tässä tapauksessa tilauksen 2-vaiheessa vaihtoehto: ”Tilauksen toimitus asennuskumppanille” ja valitse 3-vaiheessa sinua lähellä olevan asennuskumppanin osoite. Ilmoitamme asennuskumppanillesi tilauksestasi ja toimitamme sen paikanpäälle.
  • Tilauksen toimitus toiseen osoitteeseen. Ole hyvä ja anna tässä tapauksessa toimitusosoite erikseen ja jos et itse henkilökohtaisesti pysty vastaanottamaan tilausta, myös sen henkilön nimi, jolle voimme luovuttaa tilauksesi.
  Lisäkysymykset koskien toimituspalvelujamme voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen: rengas@delti.com

  Otathan huomioon, että jos tilaus toimitetaan saarelle, lisätään loppulaskuun 32,99 euron suuruinen lisämaksu toimitettua rengasta kohden.

  Hinnat sisältävät ALV:n ja rahdin Suomeen.

  Yleensä toimitamme renkaat ovellesi viikon aikana.

  Maksuehdot

  Teemme kaikkemme, jotta meillä on Suomen halvimmat hinnat. Saavuttaaksemme tämän tavoitteen, meidän on saatava maksu jokaisesta toimituksesta.

  Valitse haluamasi maksutapa:

  • Luottokortti. Hyväksymme seuraavat luottokortit: Visa, Visa Electron (muista aktivoida verkkomaksun) ja Eurocard/Mastercard. Syötä korttisi numero. Veloitamme laskun tililtäsi. Mikäli turvallisuussyistä et halua antaa luottokorttisi numeroa Internetin kautta, voit soittaa
  • Pankkisiirto. Siirrä summa laskussa näkyvälle tilille. Saatuamme maksun lähetämme renkaat. Ole hyvä ja siirrä tilauksesi loppusumma meille vasta tilauksen tehtyäsi. Jätä kohta viitenumero tyhjäksi ja merkitse tilausnumerosi (RD+numero) ilmoitustekstikohtaan. Emme valitettavasti voi käsitellä maksua ilman tilausta ja siihen liittyvää tilausnumeroa. Saat kaikki maksuun tarvittavat tiedot meiltä sähköpostitse heti tilauksen lähetettyäsi. Kiitos paljon.
  • Maksa helposti ja turvallisesti PayPal-tilille paypal_eur@delti.com.
  Mikäli et kuitenkaan halua jo tilaamiasi renkaita ja meidän on haettava ne sinulta, yleiset sopimusehtomme astuvat voimaan:

  Renkaat eivät saa olla asennettuja, eikä renkaita ole myöskään saanut yrittää asentaa. Renkaat on laitettava puhtaassa kunnossa lähetysvalmiiksi ja sidottava kahden renkaan nippuihin. Jos olet tehnyt oikeutetun valituksen meiltä hankkimastasi renkaasta, haemme tietenkin renkaan takaisin sinulta ilman lisäkuluja.

  Jos sinulla on kysymyksiä maksutavoista, ota yhteyttä osoitteeseen rengas@delti.com.

  Osoitteemme:
  Delticom AG
  Brühlstr. 11
  30169 Hannover
  Germany


  Puhelin: 0942450178
  Älä palauta renkaita yllä olevaan osoitteeseen. Emme hyväksy rengastoimituksia tähän osoitteeseen. Soita tai lähetä sähköpostia osoitteeseen rengas@delti.com. Tulemme ja noudamme renkaat.

  Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.