Moottoripyörien rengasuutuudet 2020

  Moottoripyörien rengasmarkkinoilla tapahtuu! Uudet koneet ja muuttuneet ajotavat muokkaavat myös meidän motoristien tarpeita. Vuonna 2020 moottoripyörien rengasvalmistajat kykenevät jälleen tarjoamaan oikeanlaisen renkaan jokaiselle kuljettajalle. Me tarjoamme tietenkin teille ne kaikki - ja jotta valinta olisi helpompi, esittelemme vuoden kuumimmat mallit.

  Bridgestone: innovaatioita pienille markkinasegmenteille ja äärimmäisiin vaatimuksiin

  Continental: urheilullisuutta tien päälle - ja tien ulkopuolelle

  Dunlop: uusi jokapaikanhöylä kaikkiin ajovaatimuksiin

  Metzeler: suosituimpien tuotteiden uudelleenlanseeraus vuonna 2020

  Michelin: tehoa vuoteen 2020 Power Experience -kokemuksella

  Battlax Classic Racing CR11

  Nimikin sen jo sanoo: uusi Bridgestone Battlax Classic Racing CR11 on suunniteltu erityisesti klassikkopyörien parhaaseen ratasuoritukseen. Se on jo todistanut tarjoavansa tätä FIM Europe Endurance Classic Cup -sarjassa. Useat tiimit luottivat Bridgestonen uuteen tuotteeseen, ja PoweRacing-JapAuto-tiimi jopa nappasi ensimmäisen palkintopallisijoituksensa. Battlax Classic Racing CR11 lämpiää nopeasti ja kestää märkiä pintoja.

  Maaliskusta eteenpäin Battlax Classic Racing CR11 on tarjolla myös meidän kaupassamme.

  Battlax BT46

  Bridgestone Battlax BT45 on ollut klassikkosektorin luottopakki jo 22 vuotta. Vuonna 2020 tätä mallia kehitettiin edelleen uusinta teknologiaa hyödyntäen, jolloin saatiin aikaan Battlax BT46. Ristikudoksinen touring-rengas nappaa pisteet kotiin palautteen ja käsiteltävyyden saralla. Se myös kompensoi edeltäjänsä ikään liittyviä heikkouksia märkäpidon osalta.

  Erikokoiset etu- ja takarenkaat ovat vain klikkauksen päässä.

  Battlax Racing Street RS11

  Vuonna 2020 myös RS10 saa arvoisensa seuraajan. Battlax Racing Street RS11 tarjoaa parempaa pitoa ja tarkempaa ohjattavuutta - varsinkin nojauskulmissa. Renkaan vahvuudet tulevat selkeästi esiin kilparadalla, mutta rengas soveltuu silti myös tieliikennekäyttöön.

  Pysykää kuulolla - Battlax Racing Street RS11 löytyy pian valikoimastamme.

  Battlecross E50 Extreme

  Bridgestone lanseerasi onnistuneesti uuden enduro-renkaan Battlecross E50 juuri viime vuonna. Vuotta myöhemmin ja tarjolla on Battlecross E50 Extreme, jota on kehitetty edelleen vaativiin enduro-kisoihin kaikista vaikeimmissa maastoissa. Tärkeintä on ennen kaikkea tietenkin pito.

  Voitte jo odottaa innolla tulevaa Battlecross E50 Extreme -rengasta!

  ContiSportAttack 4

  Continental tuo raikkaan tuulahduksen supersport-segmenttiin. Edeltäjäänsä verrattuna ContiSportAttack 4 saa pisteet merkittävästi suuremmasta kosketuspinnasta matalissa nojauskulmissa. Uuden kehitystyön myötä on tavoiteltu entistä parempaa pitoa, tarkkuutta ja ohjautuvuutta, ja uusiin parhaisiin arvoihin on päästy BlackChili-yhdisteen ansiosta.

  Paina tästä nähdäksesi ContiSportAttack 4 -renkaan kaupassamme.

  ContiRaceAttack 2 Street

  Jos tämä ei riitä, on arkikäyttöön soveltuva kisarengas hyvä vaihtoehto. Uusi ContiRaceAttack 2 Street on laillinen kisarengas, jonka avulla pärjää helposti arkiliikenteessä. Se korvaa ContiRaceAttack Comp. End. -renkaan.

  ContiRaceAttack 2 Street löytyy jo täältä

  TKC 70 Rocks

  Tunnetteko joskus myös tarvetta siirtyä radalta maastoon? Uusi TKC 70 Rocks on yhdistelmä Continentalin tunnettuja TKC 70- ja TKC 80 -enduro-renkaita, ja tarjoaa parempaa off-road-suorituskykyä kuin 70 ja parempaa suorituskykyä tiellä kuin 80. Tämä tekee Continentalin uudesta enduro-renkaasta todellisen vaihtoehdon seikkailijoille niin radalle kuin sen ulkopuolelle.

  Täältä löytyy kaikki tieto TKC 70 Rocks -renkaasta.

  ContiRoad

  Continental 2020 tarjoaa uutisia myös touring sports -faneille. Uusi ContiRoad on luokiteltu pitkän matkan renkaaksi ja sijoittuu ContiRoadAttack 3:sen ja sen edeltäjän ContiRoadAttack 2:sen välimaastoon. Se tarjoaa uusinta "Saksassa suunniteltua" -tekniikkaa kapeammille lompakoille.

  ContiRoad on hankittavissa täältä.

  ContiStreet

  Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, myös pienemmät moottoripyörät saavat tilaisuuden ajaa nykyaikaisilla renkailla. Siksi hiljattain kehitetty ContiStreet-ristikudosrengas korvaa edeltäjänsä ContiGOn! vuonna 2020. Sen malli perustuu suosittuun ja useita palkintoja voittaneeseen ContiRoadAttack 3 -testivoittajaan, ja kuten roolimallinsa, ContiStreet keskittyy luotettavuuteen, pitoon ja kestävyyteen.

  Piipahtakaa sivuillamme silloin tällöin ContiStreet saapuu tänne pian.

  Mutant

  Dunlop lanseeraa crossover-renkaan uuden Mutant mallin myötä. Sateeseen, matka-ajoon, kotiradalle - Dunlop lupaa huippusuorituskykyä lähes kaikkiin sääolosuhteisiin Mutantin avulla. Monikäyttörenkaana se on hyväksytty käytettäväksi touring enduro -pyörissä, naked-pyörissä, scrambler-pyörissä ja crossover-pyörissä.

  Uusi Dunlop Mutant löytyy täältä kaupastamme.

  Trailmax Meridian

  Seikkailijoille ja tutkimusmatkailijoille Dunlop esitteli Trailmax Meridian -renkaan viime vuoden toisella puoliskolla. Se on suunniteltu täyttämään enduro-ajajien tarpeet ja tarjoamaan heille entistäkin enemmän vapautta niin tiellä kuin tien ulkopuolella. Valmistajan mukaan renkaan vahvuudet ovat märkäpidossa, urheilullisessa ohjautuvuudessa, taloudellisuudessa sekä off-road-suorituskyvyssä.

  Dunlop Trailmax Meridian on jo saatavilla meiltä.

  SPORTEC™ M9 RR

  Supersport-fanien keskuudessa SPORTEC™ M7 RR on ilmiö. Heille tämä on siis huippu-uutinen: Metzeler lanseeraa varteenotettavan seuraajaan, SPORTEC™ M9 RR! Se pohjautuu edeltäjänsä vahvuuksiin ja lyö sen laudalta kaikilla alueilla valmistajan lupauksien mukaan.

  Nimi SPORTEC™ tarkoittaa arkipäivän urheilullisia katurenkaita, jotka takaavat mahtavan ajokokemuksen, turvallisuuden ja monikäyttöisyyden. Lyhenne RR tulee sanoista Road-Racing, ja kun mietitään katukilpa-ajoa, tulee väistämättä mieleen legendaarinen Tourist Trophy Mansaarella, missä Dean Harrison voitti vuoden 2019 Senior TT Race -kisan METZELERin renkailla. Katukisaaminen ei ole kuitenkaan pelkästään suorituskykyä - renkaiden on myös toimittava turvallisesti ennakoimattomissa sää- ja tieolosuhteissa. Tämä jokaisen hyvän katurenkaan perusperiaate oli myös METZELERIN uuden renkaan pohjana, johtaen lopulta näkemykseen "RIDE THE UNEXPECTED".

  Uusi SPORTEC™ M9 RR löytyy eri kokoineen täältä kaupastamme.

  ROADTEC™ 01 SE

  oinenkin Metzelerin huippusuosittu tuote saa kasvojenkohotuksen vuonna 2020. ROADTEC™ 01 SE -renkaan myötä METZELER laajentaa ROADTEC™ 01 -valikoimaansa erityisen tehokkaalla versiolla. Käsittelyominaisuudet märällä sekä taloudellisuudet ovat edelleen renkaan suuria vahvuuksia, mutta uusi malli korostaa urheilullisia piirteitä huomattavasti paremman pidon ja ketteryyden myötä. Näin ollen se soveltuu ihanteellisesti supersport-, naked- ja sport tour -kuskeille.

  ROADTEC™ 01 SE -renkaan rengaskuvio pohjautuu ROADTEC™ 01 -renkaaseen. Vertailtaessa renkaan olalla on nyt positiivisempi rengaskuvio. Tämä kasvattaa kosketuspintaa maahan ja tarjoaa maksimaalista suorituskykyä myös nojauskulmissa.

  Löydät oikean koon ROADTEC™ 01 SE -renkaasta täältä kaupastamme.

  RACETEC™ TD Slick

  Kaipaatteko kisarengasta ja haluaisitte nauttia slick-renkaan parhaista puolista, mutta ette tahdo lisävarusteista koituvaa vaivaa? Metzelerillä on tarjota teille uusi malli kisaradoille - RACETEC™ TD Slick. Se lupaa parasta suorituskykyä myös ilman rengaslämmittimiä ja erityisiä jousitusasetuksia. Tämän ansiosta kyseessä on erityisen helposti käsiteltävä slick-rengas ratakäyttöön.

  Yksi RACETEC™ TD Slick -renkaan ensisijaisista ominaisuuksista on suuri ja jatkuva suorituskyky, myös useiden vetojen jälkeen. Se tarjoaa myös mahtavaa monikäyttöisyyttä erilaisilla ratapinnoilla ja erilaisissa käyttölämpötiloissa, sekä kestää hyvin kulumista. Erityisen kätevää on se, että yksipuolisen kulumisen ehkäisemiseksi takarengas voidaan asentaa kumpaan suuntaan tahansa.

  Tulossa pian kauppaamme!

  ROADTEC™ Scooter

  ROADTEC™ 01, sports-renkaiden kestosuosikki, on nyt saapunut skootterisegmenttiin. Uusi ROADTEC™ Scooter pohjautuu tähän myyntimenestykseen ja renkaalle on ominaista joustavuus ja monikäyttöisyys. Rengas kestää erilaisia sää- ja lämpötilaolosuhteita. Aiempiin skootterimalleihin verrattuna tarjolla on enemmän pitoa märillä ja liukkailla teillä, optimoitua ohjattavuutta sekä laajempi lämpötilahaarukka.

  Seuraava skootterirenkaanne on jo varastossamme - klikkaa tästä.

  Power 5

  Uusi Michelin Power 5 -urheilurengas korvaa Power RS- ja Power RS+ -mallit vuodesta 2020 lähtien. Renkaalle on kehitetty uusi runko sekä uudet kumiseokset, jotka takaavat maksimaalisen ajomukavuuden yleisillä teillä. Uuden Power 5 -renkaan kumiseoksen suuri piidioksidipitoisuus takaa hyvän märkäpidon ja taloudellisuuden.

  Michelinin uusi super sports -rengas on jo saatavilla meiltä.

  Power GP

  Uusi MICHELIN Power GP täydentää Hypersport-valikoimaa supersport-renkaalla, jonka ajoprofiili on 50/50 (tie/rata). Uusi runko takaa Power GP -renkaan optimoidun ohjautuvuuden. Myös kumiseoksia on paranneltu ja piidioksidin sekä hiilimustan määrää on säädetty. Verrattuna toiseen uutuuteen, Power 5 -renkaaseen, Power GP omaa vieläkin pienemmän negatiivisen prosentin, 6,5 %. Erityisesti suunnitellut slick-alueet takaavat maksimaalisen pidon ja taloudellisuuden kisassa.

  Sopiiko tämä teille? Tällöin löydätte Power GP -renkaan täältä kaupastamme.

  Power Cup 2

  Uusi Power Cup 2 tarjoaa vieläkin enemmän urheilullisuutta: se on katulaillinen, mutta ennen kaikkea pääsee oikeasti vauhtiin kisaradalla. Jo rengaskuvio muistuttaa slick-rengasta, ja uusi seos sisältää myös runsaasti hiilimustaa, mikä antaa maksimaalisen pidon kuivilla teillä ja jatkuvan pidon kuumana. Uusi Power Cup 2 korvaa Power Cup Evo -renkaan ja on jo uuden KTM 890 Duken ensiasennusrengas.

  Klikkaa tästä nähdäksesi Power Cup 2 -renkaan.

  Power Slick 2

  Uuden Power Slick 2 -renkaan myötä tunnettu jokapaikan kisarengas Power Slick Evo saa merkittävästi parantuneen seuraajan. Tästä todisteena on ensimmäistä kertaa takarenkaassa käytettävä 2CT+ Bi-Compound -teknologia, jonka uudessa seoksessa on runsaasti nokea. Tästä huolimatta hiljattain kehitetty ratapäivien ja harrasteajojen plug&play-slick-rengas säilyttää tärkeimmät ominaisuutensa - helppo ohjattavuus, hyvä pito, hyvä taloudellisuus - ja lyhyen lämmitysaikansa myötä tämä rengas kerää luottamusta pitoon myös radalla.

  Täällä meillä - pian teidän kanssanne radalla!

  Commander III

  Cruiser-segmenttiin Michelin lanseeraa uuden Commander III -renkaan kahtena versiona - Cruiser ja Touring. Kummassakin versiossa keskiössä ovat märkäpito ja taloudellisuus. Tätä varten kumiseoksia on kehitetty entisestään ja kosketuspintaa kaarreasennoissa on suurennettu uusilla piirteillä

  15 eri koon myötä Commander III Cruiser tarjoaa laajan valikoiman monille chopper- ja cruiser-malleille. Commander III Touring kattaa raskaiden super-tourer-pyörien tarpeet ja kestää raskaita kuormia.

  Molemmat mallit ovat jo saatavilla.Täältä löytyy Commander III Cruiser ja täältä für den Commander III Touring.

  City Grip 2

  Skootteriajossa hyvä pito on tärkeää kaikilla tiepinnoilla ja erityisesti kaikissa sääolosuhteissa. Michelin haluaa vastata näihin tarpeisiin uudella City Grip 2 -renkaalla. Tätä tarkoitusta varten on kehitetty uusi, runsaasti piidioksidia sisältävä kumiseos, joka yhdessä uuden, erityisiä „hainhampaita“ sisältävän rengaskuvion kanssa tarjoaa erinomaista märkäpitoa. Samalla kumiseoksen ja rengaskuvion yhdistelmä takaa hyvän taloudellisuuden. Uusi City Grip 2 korvaa tunnetut City Grip- ja City Grip Winter -mallit, sillä renkaassa on myös M&S-merkintä, minkä ansiosta se on äärimmäisen houkutteleva vaihtoehto kaupunkikäyttöön - ja tarjolla on 32 eri kokoa.

  Monta eri kokoa uudesta City Grip 2 -renkaasta löytyy jo täältä.

  Starcross 5 Mini

  Koska nuoret motocross-kuskit voivat odottaa renkailtaan samaa suorituskykyä kuin idolinsa suurilla koneilla, Michelin on laajentanut junior cross -renkaiden valikoimaansa versiolla StarCross 5 -sarjasta: uusi StarCross 5 Mini on samaa perhettä kuin StarCross 5 Medium ja kattaa laajan valikoiman maasto- ja pitotasoja. Tämän uuden sarjan kehitykseen on käytetty kaksi vuotta, ja tuloksena on houkutteleva yhdistelmä hyvää pitoa ja pitkää kestävyyttä.

  StarCross 5 Mini on pian saatavilla kaupassamme.

  Enduro Xtrem

  Kovimmat olosuhteet ovat arkipäivää sellaisten extreme-tapahtumien kuten Erzbergrodeo, the Romaniacs ja GetzenRodeo aikana. Painopiste on renkaan pidolla ja kestävyydellä. Uusi Michelin Enduro Xtrem takarengas on kolmen vuoden tutkimuksen ja kehityksen tulosta ja suunniteltu tarjoamaan erinomaista pitoa vaativimmilla pinnoilla. Pidon lisäksi kulutuskestävyys on toinen tärkeä ominaisuus tässä uudessa renkaassa, joka tarjoaa parhaat mahdollisuudet menestykseen enduro-kisaajille. Jo vuonna 2019 Manuel Lettenbichler (KTM) voitti maailmanmestaruuden WESS Ultimate Enduro World Championship -sarjassa MICHELIN Enduro Xtrem -renkaan kanssa. Myös Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing Team kuljettajansa Graham Jarvisin kanssa luottaa Michelinin uuteen Enduro Xtrem -renkaaseen.

  Enduro Xtrem löytyy pian meiltä kovimpia suorituksianne varten.

  Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.