Usein kysyttyä

  1. Mitä teen, jos toimitettu rengas on viallinen?
  2. Ovatko samat oikeudet voimassa verkkokaupassa kuin perinteisessä kaupassakin?
  1. Mitä teen, jos toimitettu rengas on viallinen?

   Jos toimittamamme tuote on viallinen tai siinä ilmenee puutteita, voit tehdä asiasta valituksen takuun voimassaoloaikana. Tuotteillamme on kahden vuoden takuu, joka alkaa tuotteen perille toimituksesta.
    
   Ota ensin yhteyttä asiakaspalveluumme joko lähettämällä sähköpostia osoitteeseen rengas@delti.com, faksaamalla numeroon 0049 511 879 891 78 tai soittamalla 09-42 59 86 03 (maanantaista perjantaihin kello 7 – 22). Saat meiltä tämän jälkeen valituslomakkeen. Lähetä täytetty ja allekirjoitettu lomake meille takaisin.

   Lähetämme viallisen tuotteen valmistajalle tarkastettavaksi.

   Tärkeää: Ethän lähetä renkaita yrityksemme Hannoverin osoitteeseen. Tässä toimipaikassa emme voi ottaa niitä vastaan.

   Jo asennettuja renkaita koskevissa valitusasioissa otathan suoraan yhteyttä asennusliikkeeseesi.  2. Ovatko samat oikeudet voimassa verkkokaupassa kuin perinteisessä kaupassakin?

   mprengas-online.com on Delticom AG:n suomalainen nettikauppa, jonka saksalainen toimipaikka on Hannoverissa. Tarjoamme sinulle tarvittaessasi 7 päivän miettimisajan, mikäli valitset kyseisen vaihtoehdon tilattaessa. Sinulla on täysi 30 päivän palautusoikeus niin kauan kuin renkaat ovat käyttämättömät ja asentamattomat. Jos renkaat ovat vaurioituneet tai puutteelliset, kuluttajasuojalaki astuu voimaan. Sinulla on lisäksi 14 päivän lainmukainen palautusoikeus.  Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.