Usein kysyttyä

  1. Kuinka saan renkaani?
  2. Kuinka toimitatte ja mitä tapahtuu, jollen ole silloin kotona?
  3. Kuka toimittaa renkaani?
  4. Milloin saan tiedon tarkasta toimitusajasta?
  5. Mitä tapahtuu, ellei kuljetusyhtiö ole toimittanut tuotetta? Saanko korvaavan renkaan?
  6. Mitä tapahtuu, jos kuljetus viivästyy?
  7. Onko mahdollista toimituttaa renkaat muuhun osoitteeseen?
  8. Toimitatteko myös muihin maihin?
  9. Voiko toimitusosoitteen vaihtaa vielä tilauksen jälkeen?
  10. Voinko lykätä toimitusaikaa?
  1. Kuinka saan renkaani?

   Tilattaessasi sinulta tiedustellaan toimitusosoitetta. Voit toimituttaa tuotteet ja laskun eri osoitteisiin. Jos et voi tai et halua ottaa toimitusta vastaan kotiosoitteessasi, voimme toimittaa tilauksesi myös muuhun osoitteeseen (niin sanottu toimitusosoite). Lähetämme laskun myös tällöin laskutusosoitteeseesi. Toimitusosoitteena voi olla haluamasi osoite, esim. korjaamo, asennuspisteemme, huoltoasema jne.. Lähetyskulut sisältyvät hintaan eli palvelumme on sinulle ilmainen.  2. Kuinka toimitatte ja mitä tapahtuu, jollen ole silloin kotona?

   Käytämme kuljetusyhtiöitä DPD:tä ja GLS:ää. Jos sinua ei tavoiteta kotoa, kuljettaja pyrkii luovuttamaan renkaat esim. naapurillesi. Jos tämä ei ole mahdollista, hän jättää sinulle ilmoituksen toimitusyrityksestä ja voit tällöin ottaa suoraan yhteyttä kuljetusyhtiöön.  3. Kuka toimittaa renkaani?

   Tuotteemme toimittavat Deutsche Paketdienst (DPD) ja General Logistics Systems (GLS).  4. Milloin saan tiedon tarkasta toimitusajasta?

   Niin pian kuin tilattu tuote lähtee varastostamme, saat meiltä ilmoituksen sähköpostitse, josta selviää arvioitu toimitusaika. Emme valitettavasti pysty antamaan tarkkaa toimitusaikaa, koska kuljetusyhtiöt DPD ja GLS ovat vastuussa jakelusta.  5. Mitä tapahtuu, ellei kuljetusyhtiö ole toimittanut tuotetta? Saanko korvaavan renkaan?

   Ellei kuljetusyhtiö toimittanut tuotetta, saat luonnollisesti korvaavan renkaan. Ole hyvä ja lähetä meille postia osoitteeseen rengas@delti.com tai soita numeroon 09-42 59 86 03. Ilmoitathan meille myös tilausnumerosi (RD+numero).  6. Mitä tapahtuu, jos kuljetus viivästyy?

   Mikäli tilaamiesi tuotteiden toimitus viivästyy valmistajan toimitusvaikeuksien takia, ilmoitamme sinulle tästä välittömästi. Tarjoamme sinulle heti toimitettavissa olevaa vaihtoehtoista tuotetta.  7. Onko mahdollista toimituttaa renkaat muuhun osoitteeseen?

   Toimitamme haluttuun osoitteeseen Suomessa: suoraan asiakkaalle, vaihtoehtoiseen toimitusosoitteeseen tai asennuspisteeseemme.  8. Toimitatteko myös muihin maihin?

   Toimitamme tuotteitamme luonnollisesti myös muihin maihin. Yleiskuvan näistä löydät tästä. Jos haluat tilata suuremman määrän renkaita (enemmän kuin 10 kpl), voimme sopia kuljetushinnoista jakelijamme kanssa. Lähetä meille tällöin postia osoitteeseen rengas@delti.com.  9. Voiko toimitusosoitteen vaihtaa vielä tilauksen jälkeen?

   Jos haluat muuttaa toimitusosoitteen tilauksen jälkeen, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä. Pakettipalvelut eivät voi ottaa osoitteenmuutoksia vastaan suoraan asiakkaalta.
   Yksinkertaisinta on ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen: rengas@delti.com - minkä jälkeen sinua autetaan pikaisesti .  10. Voinko lykätä toimitusaikaa?

   Jos renkaat lähetettiin jo sinulle, emme valitettavasti voi enää lykätä toimitusta, koska kuljetusyhtiön toimitusreitit suunnitellaan meistä riippumatta. (Ole hyvä ja tarkista, josko esim. naapurisi voi ottaa tuotteen puolestasi vastaan). Ellei kuljetusyhtiö tavoita vastaanottajaa, sinulle jätetään ilmoitus toimitusyrityksestä ja voit tällöin ottaa suoraan yhteyttä kuljetusyhtiöön.  Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.