Usein kysyttyä

  1. Kuinka voin maksaa?
  2. Mitä tarkoittaa IBAN?
  3. Onko turvallista maksaa luottokortilla?
  4. Sisältävätkö hinnat ALV:n ja lähetyskulut?
  5. Voitteko taata, etteivät hinnat nouse?
  1. Kuinka voin maksaa?

   Voit maksaa luottokortilla, etukäteismaksuna tilisiirrolla.
   - Etukäteismaksu tilisiirrolla: maksat ennen kuin saat tuotteet. Täten et voi tarkastaa tuotteita ennen maksua.
   - Maksaminen luottokortilla: ole hyvä ja syötä korttisi numero ja sen voimassaoloaika. Varmistettuamme tietosi lähetämme tilauksesi välittömästi varastoomme.
   - Maksa helposti ja turvallisesti PayPal-tilille paypal_eur@delti.com.  2. Mitä tarkoittaa IBAN?

   Lyhenne IBAN muodostuu sanoista "International Bank Account Number" eli kansainvälinen pankkitilinumero. Tämä koostuu Suomessa kaksimerkkisestä maakoodista "FI", kaksimerkkisestä tarkistusnumerosta, kuusimerkkisestä pankin sivukonttorin tunnuksesta, seitsemänmerkkisestä tilinumerosta ja yhdestä tarkistusnumerosta IBAN-numeron lopussa. (Muissa maissa IBAN-numero voi koostua jopa 30 merkistä Suomen 18 merkin asemesta). IBAN-numeron etu on se, että sen yhtenäinen merkintätapa estää väärän tilinumeron käytön, jolloin maksun myöhästymiset voidaan estää. Paperimuoto ja sähköinen muoto eroavat toisistaan. Paperimuodossa IBAN-merkintä asetetaan ennen numeroita ja jaetaan 4 merkin jaksoihin, kun taas sähköisessä tilisiirrossa numerot kirjoitetaan yhteen. Koska maailmanlaajuisen yhtenäisen uuden koodin käyttöönotto vie todennäköisesti vielä aikaa, sinun on toistaiseksi vielä jatkossakin käytettävä myös vastaanottajan pankin SWIFT/BIC-koodia.  3. Onko turvallista maksaa luottokortilla?

   Kyllä! Paitsi jos toisella osapuolella on luvaton pääsy luottokorttitietoihisi. Nykyään monet kauppiaat käyttävät kattavaa salausohjelmaa, joten tietojesi väärinkäyttö tietokoneesi ja vastaanottajan välillä ei ole mahdollista. Käyttämämme SSL-salausohjema (Secure Socket Layer) on tällä hetkellä markkinoiden paras.  4. Sisältävätkö hinnat ALV:n ja lähetyskulut?

   Sivuillamme esiintyvät hinnat sisältävät jo suomalaisen ALV:n ja lähetyskulut Suomeen. Ajankohtaiset toimitus- ja maksuehdot löydät tästä.  5. Voitteko taata, etteivät hinnat nouse?

   Kansainvälisten rengasmarkkinoiden hinnat riippuvat kysynnästä ja tarjonnasta. Delticom pyrkii tarjoamaan sinulle aina edullisimman hinnan! Taatun hinnan löydät tarjouksistamme.  Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.