Usein kysyttyä

  1. En löydä asennuspistettä läheltäni. En halua, että renkaat toimitetaan kotiin. Voitteko auttaa?
  2. Kuinka löydän lähimmän asennuspisteen?
  3. Kuka asentaa renkaani?
  4. Onko minun asiakkaana otettava yhteyttä asennuspisteeseen ennen toimitusta?
  5. Voinko toimituttaa renkaani kaikkiin asennuspisteisiin?
  1. En löydä asennuspistettä läheltäni. En halua, että renkaat toimitetaan kotiin. Voitteko auttaa?

   Voit toimituttaa rengastilauksesi myös haluamaasi muuhun asennuspisteeseen tai johonkin muuhun osoitteeseen. Laskutusosoitteesi ja toimitusosoite voivat poiketa toisistaan.  2. Kuinka löydän lähimmän asennuspisteen?

   Napsauta linkkiä Montagepartnersuche, syötä postinumerosi, paikkakuntasi tai suuntanumerosi ja saat listan asennuspisteistä. Onko sinulla vaikeuksia löytää asennuspistettä? Autamme sinua mielellämme. Ole hyvä ja lähetä meille lyhyt kuvaus ongelmastasi sähköpostitse osoitteeseen rengas@delti.com tai soita asiakaspalvelumme numeroon 09-42 59 86 03.  3. Kuka asentaa renkaani?

   Meillä on kattava verkosto asennuskumppaneita. Voit toimituttaa tuotteesi suoraan asennuspisteeseen. Valitse tilattaessasi asennuspiste läheltäsi ja sovi asennusaika suoraan asennuspisteen kanssa.  4. Onko minun asiakkaana otettava yhteyttä asennuspisteeseen ennen toimitusta?

   Asennuskumppanimme saavat automaattisesti ilmoituksen toimituksesta niin pian kuin se lähtee varastostamme. Otathan huomioon, että tämä on mahdollista vain, jos valitsit tilattaessa toimitusosoitteen vaihtoehdon "Toimittakaa renkaat asennuspisteeseen". Varmuuden vuoksi suosittelemme ottamaan yhteyttä samanaikaisesti asennuspisteeseen ja ilmoittamaan heille mprengas-online.com:n toimituksestasi. Myös tarkemmasta asennusajasta on sovittava suoraan asennuspisteen kanssa.  5. Voinko toimituttaa renkaani kaikkiin asennuspisteisiin?

   Voit periaatteessa toimituttaa renkaat kaikkiin luettelemiimme asennuspisteisiin. Muutoin ilmoitamme asiasta nettisivuillamme kyseisen asennuspisteen kohdalla.  Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.